Telefoongids & Scholengids

In de zoektocht naar een geschikte school is het handig om te weten waar de meest dichtbij gelegen scholen zich bevinden. Een telefoongids geeft je niet alleen inzicht in de locaties van verschillende scholen, maar toont nog veel meer handige informatie over de organisaties zelf. Bekijk het overzicht van onderwijs instellingen van de Bedrijfstelefoongids voor eenvoudig de dichtbij gelegen scholen te vinden.

Vind de meest geschikte school in jouw omgeving

De telefoongids is een uitermate geschikt middel om alles te weten te komen over alle scholen bij jou in de buurt. Naast algemene info zoals de adresgegevens en een link naar hun website laten scholen ook vaak een kort stukje tekst achter met algemene informatie over de school. Om er zeker van te zijn dat de school legitiem is, staan ook de KvK gegevens gelinkt bij de scholen.

Heb je eindelijk een school uitgezocht, dan is het tijd om een telefoontje te plegen. Hou je niet zo van bellen of wil je eerst een kennismakingsgesprek inplannen bijvoorbeeld, dan kan je via de telefoongids natuurlijk ook het e-mailadres opzoeken en een mailtje sturen.

Klaar voor het avontuur?

Eenmaal zeker van je zaak en klaar voor de confrontatie, is het tijd om de route te plannen. Via de gids wordt aan jou de snelst mogelijke route berekend. Je ziet hoe snel het is om te voet, op de fiets, met de auto of het openbaar vervoer te reizen naar de plaats van bestemming.

Verloopt alles goed en ben je overtuigd van de school in kwestie, dan is het zelfs mogelijk om een bloemetje te laten bezorgen. Zo val je meteen in de smaak bij de nieuwe school!

Terug naar overzicht
E-learning

De wereld is constant bezig met veranderen. Ook het onderwijs vormt hierop geen uitzondering. Waar we vroeger nog in kleine klasjes soms tot vervelens toe de strenge docenten moesten aanhor...

Lees meer
Boeken kopen

Elk jaar net voor het begin van het nieuwe curriculum is het weer raak: de grote, dure boekenlijst van je kind ploft weer neer op je deurmat. Natuurlijk gun jij je kind het beste en wil je dat hij of zij niets tekortkomt, ...

Lees meer
Schoolspullen kopen

Een goede voorbereiding is het halve werk. Zo ook met schoolspullen kopen. Scholen geven aan dat je al het materiaal in huis moet hebben aan het begin van elk jaar, maar welke materialen dit precies zijn...

Lees meer