Telefoongids & Scholengids

In de zoektocht naar een geschikte school is het handig om te weten waar de meest dichtbij gelegen scholen zich bevinden. Een telefoongids geeft je niet alleen inzicht in de locaties van verschillende scholen, maar toont nog veel meer handige informatie over de organisaties zelf.

Vind de meest geschikte school in jouw omgeving

De telefoongids is een uitermate geschikt middel om alles te weten te komen over alle scholen bij jou in de buurt. Naast algemene info zoals de adresgegevens en een link naar hun website laten scholen ook vaak een kort stukje tekst achter met algemene informatie over de school. Om er zeker van te zijn dat de school legitiem is, staan ook de KvK gegevens gelinkt bij de scholen.

Heb je eindelijk een school uitgezocht, dan is het tijd om een telefoontje te plegen. Hou je niet zo van bellen of wil je eerst een kennismakingsgesprek inplannen bijvoorbeeld, dan kan je via de telefoongids natuurlijk ook het e-mailadres opzoeken en een mailtje sturen.

Klaar voor het avontuur?

Eenmaal zeker van je zaak en klaar voor de confrontatie, is het tijd om de route te plannen. Via de gids wordt aan jou de snelst mogelijke route berekend. Je ziet hoe snel het is om te voet, op de fiets, met de auto of het openbaar vervoer te reizen naar de plaats van bestemming.

Verloopt alles goed en ben je overtuigd van de school in kwestie, dan is het zelfs mogelijk om een bloemetje te laten bezorgen. Zo val je meteen in de smaak bij de nieuwe school!


 

Terug naar overzicht
Educatief speelgoed

Educatief speelgoed is dé manier om kinderen spelenderwijs te laten groeien in hun (verstandelijke) ontwikkeling. Er wordt ingespeeld op hun fantasie, de motoriek wordt op de proef gesteld en het ruimtelijk i...

Lees meer
Zomervakantie

De meest begeerde vakantie van het jaar moét toch wel de zomervakantie zijn. Het einde van een lange schoolperiode voor kinderen, tropische temperaturen zorgen voor kleur op onze wangen, lekker uitslapen en natuurl...

Lees meer
Schoolreisjes

Op veel scholen worden er een of meerdere reisjes met de leerlingen gepland. Naast dat deze excursies vaak een educatieve achtergrond hebben, is het simpelweg ook lekker voor de kinderen om een dagje 'iets anders'...

Lees meer