Educatief

Tips voor websites van andere scholingsorganisaties.

Opleidingen & cursussen aanbod

 • Een cursus of opleiding volgen? Thuis opleider NTI helpt je op weg met een groot aanbod aan cursussen en opleidingen. Bekijk het opleidingen aanbod van NTI op het cursuspunt portaal en vergelijk NTI met andere aanbieders als LOI en NHA.
 • Een nieuwe uitdaging vinden in een opleiding? Een cursus volgen voor je hobby? Online zijn er vele mogelijkheden te vinden bij opleiders zoals de LOI. Bekijk het cursussen en opleidingen aanbod van LOI via ikplatform. Hier vind je alle opleidingen van de LOI en vergelijk je deze met andere aanbieders.
 • Een cursus beleggen voor beginners volgen? Het overzicht van cursus leren beleggen van strategisch-beleggen. Deze beginners cursus beleggen is ideaal om vanuit thuis te leren beleggen. Gewoon rustig op uw eigen tempo lezen en uitproberen bij een van de online brokers die u via de vergelijker van het Strategisch Beleggen portaal vindt.
 • Een cursus schaken gezocht? Wil je leren schaken? Bezoek de schaakacademie voor een online cursus schaken. Leren schaken wordt zo heel eenvoudig.
 • Cursus dammen: Damxl voor het leren van de spelregels van dammen.
 • Bridge boeken en bridge cursus van vananaarbridge. De manier om het bridge spel te leren. Deze bridge boeken tips helpen u direct op weg met het populaire kaartspel bridgen.
 • Een vrouw versieren met zelfvertrouwen? Cursus zelfvertrouwen van Droomvrouwen verleiden: www.droomvrouwenverleiden.nl. Lees deze tips voor vrouwen versieren en uw droomvrouw aanspreken en verleiden wordt een echte mogelijkheid!
 • Een meisje aanspreken voor een date? Of gewoon alles te weten komen over het versieren van vrouwen? Krijg het zelfvertrouwen dat nodig is met Alphadoc's versier portaal lovegids.nl. Hier vind je een gratis cursus vrouwen versieren die je direct in de praktijk kunt uitproberen.
 • Fan van spelletjes en ben je op zoek naar spelregels van spellen die je nog niet kent? Met de uitleg van de spelregels van vele bekende spelletjes op het spelregeluitleg portaal kun je direct aan de slag. Alle spelregel uitleg is handig uitgesplitst per spel en gemakkelijk uit te printen.
 • deoptiecoach

Educatieve games

Tips voor (school-) uitstapjes

 • Uitstapje kiezen? Kijk voor tips op: http://www.stapisuit.nl/
 • De leukste schoolreisjes vind je met Coaster park.
 • Beschrijving van alle dolfinariums in Europa: dolfinarifun.nl
 • Vakantiehuizen boeken voor grotere groepen? Bekijk alle vakantiehuisjes, bungalows of villa's voor grote groepen zoals schoolklassen op vakantiehuishurenonline.nl. Hier zijn meer dan 45000 vakantiehuizen online te boeken. Grote keuze vakantiehuisjes, bungalows of villa's in heel Europa. Huur ze online.
 • Sneeuwhal met mogelijkheden voor indoor skiën of snowboarden vinden? Indoor skihallen overzicht voor wintersport avonturen in Nederland : www.snowzone.nl. Tevens het online wintersport magazine met alle informatie over wintersport gebieden in het buitenland en koopgidsen voor je ski of snowboard uitrusting.
Verzekering voor leerlingen

Natuurlijk wil je dat er niets gebeurt met je kinderen, ook niet op of onderweg naar school. Helaas heb je hier als ouder lang niet altijd grip op. Mocht er onverhoopt toch een ongeluk of iets dergelijks pla...

Lees meer
Schoolspullen kopen

Een goede voorbereiding is het halve werk. Zo ook met schoolspullen kopen. Scholen geven aan dat je al het materiaal in huis moet hebben aan het begin van elk jaar, maar welke materialen dit precies zijn...

Lees meer
ADHD en ADD

Kinderen met ADHD of ADD vallen vaak op in de schoolklassen. Aangezien het aantal kinderen gediagnosticeerd met een van de twee gedragsstoornissen aanzienlijk is gestegen, is de kans groot dat docenten te maken krijgen met ...

Lees meer