Educatief

Tips voor websites van andere scholingsorganisaties.

Opleidingen & cursussen aanbod

 • Een cursus of opleiding volgen? Thuis opleider NTI helpt je op weg met een groot aanbod aan cursussen en opleidingen. Bekijk het opleidingen aanbod van NTI op het cursuspunt portaal en vergelijk NTI met andere aanbieders als LOI en NHA.
 • Een nieuwe uitdaging vinden in een opleiding? Een cursus volgen voor je hobby? Online zijn er vele mogelijkheden te vinden bij opleiders zoals de LOI. Bekijk het cursussen en opleidingen aanbod van LOI via ikplatform. Hier vind je alle opleidingen van de LOI en vergelijk je deze met andere aanbieders.
 • Een cursus beleggen voor beginners volgen? Het overzicht van cursus leren beleggen van strategisch-beleggen. Deze beginners cursus beleggen is ideaal om vanuit thuis te leren beleggen. Gewoon rustig op uw eigen tempo lezen en uitproberen bij een van de online brokers die u via de vergelijker van het Strategisch Beleggen portaal vindt.
 • Een cursus schaken gezocht? Wil je leren schaken? Bezoek de schaakacademie voor een online cursus schaken. Leren schaken wordt zo heel eenvoudig.
 • Cursus dammen: Damxl voor het leren van de spelregels van dammen.
 • Bridge boeken en bridge cursus van vananaarbridge. De manier om het bridge spel te leren. Deze bridge boeken tips helpen u direct op weg met het populaire kaartspel bridgen.
 • Een vrouw versieren met zelfvertrouwen? Cursus zelfvertrouwen van Droomvrouwen verleiden: www.droomvrouwenverleiden.nl. Lees deze tips voor vrouwen versieren en uw droomvrouw aanspreken en verleiden wordt een echte mogelijkheid!
 • Een meisje aanspreken voor een date? Of gewoon alles te weten komen over het versieren van vrouwen? Krijg het zelfvertrouwen dat nodig is met Alphadoc's versier portaal lovegids.nl. Hier vind je een gratis cursus vrouwen versieren die je direct in de praktijk kunt uitproberen.
 • Fan van spelletjes en ben je op zoek naar spelregels van spellen die je nog niet kent? Met de uitleg van de spelregels van vele bekende spelletjes op het spelregeluitleg portaal kun je direct aan de slag. Alle spelregel uitleg is handig uitgesplitst per spel en gemakkelijk uit te printen.
 • deoptiecoach

Educatieve games

Tips voor (school-) uitstapjes

 • Uitstapje kiezen? Kijk voor tips op: http://www.stapisuit.nl/
 • De leukste schoolreisjes vind je met Coaster park.
 • Beschrijving van alle dolfinariums in Europa: dolfinarifun.nl
 • Vakantiehuizen boeken voor grotere groepen? Bekijk alle vakantiehuisjes, bungalows of villa's voor grote groepen zoals schoolklassen op vakantiehuishurenonline.nl. Hier zijn meer dan 45000 vakantiehuizen online te boeken. Grote keuze vakantiehuisjes, bungalows of villa's in heel Europa. Huur ze online.
 • Sneeuwhal met mogelijkheden voor indoor skiën of snowboarden vinden? Indoor skihallen overzicht voor wintersport avonturen in Nederland : www.snowzone.nl. Tevens het online wintersport magazine met alle informatie over wintersport gebieden in het buitenland en koopgidsen voor je ski of snowboard uitrusting.
Schoolreisjes

Op veel scholen worden er een of meerdere reisjes met de leerlingen gepland. Naast dat deze excursies vaak een educatieve achtergrond hebben, is het simpelweg ook lekker voor de kinderen om een dagje 'iets anders'...

Lees meer
Educatieve games

Naast de reguliere spelletjes zijn er ook steeds meer educatieve games te vinden voor kinderen. Deze spelletjes laten kinderen op een moderne en speelse manier nieuwe dingen leren. Lees hier meer over het handige hulpm...

Lees meer
Boeken kopen

Elk jaar net voor het begin van het nieuwe curriculum is het weer raak: de grote, dure boekenlijst van je kind ploft weer neer op je deurmat. Natuurlijk gun jij je kind het beste en wil je dat hij of zij niets tekortkomt, ...

Lees meer